SPOR DOSTU ÇEKER, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Gaziantep’te spora ve sporcuya verdiği desteklerle gündeme gelen Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Zagreb’te düzenlenen Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda ŞAMPİYON olup Türk Hokey tarihinde bir ilki başararak Avrupa’nın en iyi 8 Takımı arasına giren Nizip Zeugma Hokey takımı teknik heyet ve sporcularını birer altın ile ödüllendirdi.
Editör
Demo Admin
Yayın
28 Mayıs 2024 15:57
Güncelleme
28 Mayıs 2024 15:58


Gaziantep’te spora ve sporcuya verdiği desteklerle gündeme gelen Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, Zagreb’te düzenlenen Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda ŞAMPİYON olup Türk Hokey tarihinde bir ilki başararak Avrupa’nın en iyi 8 Takımı arasına  giren Nizip Zeugma Hokey  takımı teknik heyet ve sporcularını birer altın ile ödüllendirdi. 

TARİHİ BAŞARININ SPONSORU OLDU

Gaziantep’te yerleşik faaliyet gösteren Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’in sponsor olduğu Nizip Zeugma Hokey Takımı Avrupa’da tarihi bir başarıya imza attı. 2023-2024 Hokey Açık Alan Süper Lig Şampiyonu olarak Ülkemizi Avrupa Kulüpler Şampiyonası Trophy II’da Temsil etmeye hak kazanan Nizip Zeugma Hokey takımı   16-19 Mayıs 2024 ‘de Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te düzenlenen Avrupa Kulüpler Şampiyonasın da ŞAMPİYON olup Türk Hokey tarihinde bir ilki  başardı. 

ÇEKER BAŞARIYI ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ

Bu Başarı İle 2025 Yılın da Ülkemiz Avrupa Kulüpler Şampiyonasın da Avrupa’nın en iyi takımları arasında temsil Edecek olan Nizip Zeugma Hokey  takımına şampiyonluk kupasıyla birlikte Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker’i ziyaret ettiler. Teknik heyeti ve sporcuları tek tek kutlayan sporcu dostu Bilal Çeker, birer altın  ile bu başarıyı ödüllendirdi. Ziyarette tüm takım oyuncuları, teknik heyet ve kulübün idarecileri hazır bulundu. 

ÇEKER: YÜREKTEN KUTLUYORUM

Şampiyon takımı kabul eden Bilal Çeker, alınan başarının gerek ülke gerekse kent sporu açısından muhteşem olduğunu belirterek, ‘’Bu başarıda ter döken sporcularımız başta olmak üzere, teknik heyeti, kulüp yöneticilerini ve tüm emeği geçen arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Onları birer altın ile ödüllendirdik ancak bu tarihi başarının maddi karşılığı yoktur. Bizlereçok güzel bir duygu yaşattılar. Başarılarının devamını diliyorum’’ dedi. 

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

VALİ ÇEBER VOLKAN GRUBU ZİYARET ETTİ

Mücahitler Mahallesi Sorunları

CHP’li Meriç’ten katliam gibi kaza ile ilgili şok iddialar!

Gaziantep İpekyolu’nda feci kaza!

ŞAHİNBEY AMPUTE ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR 6-1

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

SPOR DOSTU ÇEKER, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Mücahitler Mahallesi Sorunları

KENAN UYGUR'UN ACI GÜNÜ

SERUM ( İRMİK )

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

8 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler