ERTUNÇ’A ‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİLER

Gaziantep Spor Camiasının tanınan isimleri Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ve Gaziantepspor eski yöneticilerinden Mehmet Özsayıcı ve Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Ertunç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
Editör
Demo Admin
Yayın
18 Ocak 2024 17:00
Güncelleme
18 Ocak 2024 17:00


Kentteki spor tesislerinin durumunun konuşulduğu ziyarette, spor alanında gelecekte yapılması gereken projelere ilişkin görüş alışverişi yapıldı. 

 

ÇEKER: BAŞARILAR DİLİYORUM

 

Ziyarette kısa bir değerlendirme yapan Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, sporun artık toplumsal boyutta büyük önem taşıdığını belirterek, ‘’Gençlik ve Spor il müdürlerimiz yeni nesillerin spor ile tanışması ve yeteneği keşfetmesi açısından önemli işler yapıyorlar. Sporu sadece sportif başarılarla değerlendirmemek gerekiyor. Bu vesileyle yeni müdürümüze görevinde üstün başarılar diliyorum’’ dedi. 

 

ÖZSAYICI: SPORA HİZMETİN HEP YANINDAYIZ

 

Gaziantep’te profesyonel anlamda yöneticilik yapan ve kentin amatör spor mantalitesine hakim olan Mehmet Özsayıcı ise, ‘’Gaziantep’in tesisleşme alanında daha iyi noktalara gelmesini arzu ediyoruz. Bu açıdan yeni müdürümün başarılı çalışmalara imza atacağını düşünüyorum. Bizler bu kentteki spor adamları olarak nerede olursa olsun, spor alanındaki çalışmalara her zaman gönüllü olarak destek vermeye devam edeceğiz’’ diye konuştu. 

 

ERTUNÇ TEŞEKKÜR ETTİ

 

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne atanmasının ardından ziyaretleri kabul eden  Mustafa Ertunç ise, Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker ve Gaziantepspor eski yöneticilerinden Mehmet Özsayıcı ve Nizip Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Karayılan’a nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

İhracatın Yıldızlarında Hububat İhracatçılarına Ödül Yağmuru

Gaziantep'te bu hafta hava durumu nasıl olacak?

SPOR DOSTU ÇEKER, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

OSB Başkanı Cengiz Şimşek'ten bayram mesajı

SERUM ( İRMİK )

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

Mücahitler Mahallesi Sorunları

AHMET HİLLEZ YAZDI... FATMA ŞAHİN FATURAYI ORC’YE KESMELİ

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

KENAN UYGUR'UN ACI GÜNÜ

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

21 Eylül 2024 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler