SPOR GÖNÜLLÜLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak amacıyla düzenlenen Minikler Futbol Şenliği’nin ödülleri sahiplerini buldu. Törende organizasyona destek veren spor adamları da ödüllendirildi.
Editör
Demo Admin
Yayın
31 Ocak 2024 11:09
Güncelleme
31 Ocak 2024 12:53


pKATILIM YÜKSEK OLDU

Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye, ve Şanlıurfa illerinden toplamda 120 genç sporcunun katılımıyla gerçekleşen ve üç gün süren etkinliğin ödül töreni Panorama 25 Aralık Müzesi’nde gerçekleşti. Törene TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ve eski milli futbolcularda katıldı. Gaziantep’ten ise GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Uğur, Volkan Group Yönetim kurulu Başkanı Bilal Çeker, Bilken Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur ve Spor adamı Mehmet Özsayıcı katıldılar. 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Spor şenliği ödül töreni Gaziantep’in eski futbolcuları, teknik adamları ve spora gönül veren iş insanlarını buluşturdu. Şenliğe katılan 11 ilin çocuklarının hazır bulunduğu ödül töreninde depremde yaşamını yitirenler bir kez daha rahmetle anıldı. Törende organizasyona destek veren GTO Başkanı Tuncay Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Halil Uğur, Volkan Group Yönetim kurulu Başkanı Bilal Çeker, Seç Ototbüsleri Yönetim Kurulu Başkanı Settar Konukoğlu, Bilken Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur, Spor adamı Mehmet Özsayıcı, Gaziantep'İn efsane futbolcuları Mehmet Polat, Kemal Aslan ve Nurullah Sağlam'a milli takım forması ve plaket takdim edildi. 

 

ÇEKER: SPORUN HEP YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Gaziantep’te tüm spor organizasyonlarına verdiği desteklerle spor gönüllüsü olarak anılan Volkan Group Yönetim kurulu Başkanı Bilal Çeker, ödül töreni sonrası yaptığı açıklamada, ‘’Duygu dolu bir akşam yaşadım. Birçok spor organizasyonunun içinde oldum. Ancak,  deprem bölgesindeki çocuklarımız için düzenlenen bu şenlikte bambaşka bir duygu yaşadım. Tüm emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz’’ ded. 

UYGUR: EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLARIM

Bilken Yumurta Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Uygur ise, sporun sadece kazanmak ve kaybetmekten ibaret olmadığına bu gece şahitlik ettiklerini belirterek, ‘’Spor acıların azaltılması ve paylaşılması açısından da muhteşem bir zemin. Bugün 11 ilden gelen çocuklarımızın yüzlerindeki sevinci görmekten büyük mutluluk duydum. Bu organizasyonun fikir sahiplerini kutlarım’’ ifadelerini kullandı. 

ÖZSAYICI: SPOR DAYANIŞMANIN ZEMİNİDİR

Spor adamı Mehmet Özsayıcı ise, sporun birlik, beraberlik ve dayanışma açısından her zaman muhteşem bir zemin olduğuna dikkat çekerek, ‘’Depremden etkilenen çocuklarımızın futbol şenliğinde bir araya getirilmesi, tüm spor adamlarının ve spor gönüllülerinin aynı çatı altına buluşması muhteşem bir tablo idi. Büyükşehir Belediyesi ve TÜFAD’a sonsuz teşekürlerimi sunuyorum’’ diye konuştu. 

Törende TÜFAD’dan katılım sağlayanlara plaket verilirken, TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, TÜFAD Gaziantep İl Başkanı İsmet Savcılıoğlu’na hediyeleri takdim edildi.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

CHP'de Şehitkamil'de meclis listesi belli oldu

ŞAHİNBEY AMPUTE ŞAMPİYON KADROYU KORUYOR

BOZGEYİK'TEN HACİZ AÇIKLAMASI

2.GAZİ OYUNLARI BAŞLIYOR

Büyükşehir’den taraftarlara müjde

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

Mücahitler Mahallesi Sorunları

KENAN UYGUR'UN ACI GÜNÜ

Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

22 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler