Umut Yılmaz’dan u dönüşü

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, büyük tepkiye neden olan POMEM kurslarının kapatılması ile ilgili kararında geri adım attı. POMEM’de eğitim gören öğrenciler Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek, kursun kapatılmaması talebinde bulundu. Yılmaz da tepkiye neden kararından vazgeçerek kursların devam edeceğini açıkladı.
Editör
Demo Admin
Yayın
30 Temmuz 2024 11:14
Güncelleme
30 Temmuz 2024 11:15


Şehitkamil Belediyesi adeta deneme yanılma tahtasına dönüştü. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, belediyede yaşanan değişimle birlikte, alınan kararlardan hızla vazgeçilmesi ve yeniden eski sisteme dönülmesi adeta gelenek hale geldi. Şehitkamil Belediyesi’nde kamuoyu tepkisi üzerine şimdi de POMEM kurslarının kapatılması kararından geçildi. Alınan kararı Umut Yılmaz açıkladı.

POMEM ÖĞRENCİLERİNDEN ZİYARET

 

POMEM kurslarının kapatılacak olması kararını üzüntüyle öğrenen kursiyeler, gelişmeler hakkında bilgi almak için Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ı ziyaret ettiler. Öğrenciler, kursun kapatılacağına dair duyumlar aldıklarını ifade ettiler. Başkan Yapılan görüşmenin ardından, Şehitkamil Belediyesi tarafından Özel Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu kapsamında POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi), PMYO (Polis Meslek Yüksekokulu), BESYO (Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu), SBF (Spor Bilimleri Fakültesi), MSÜ (Millî Savunma Üniversitesi), ASEM (Astsubay Eğitim Merkezi), SUEM (Subay Eğitim Merkezi), spor lisesi ve bekçilik sınavlarına hazırlık kursunun devamı kararı alındı.

 

VİCDANSIZ DEĞİLİM

 

POMEM Kurslarının sone erdirilmesi kararının ardından gelen tepkiler ve öğrencilerin ziyareti sonrasında Umut Yılmaz kursların devamı kararı alındığını açıkladı. Tepkiler üzerine geri adım atmak zorunda kalan Yılmaz, “Benim, gençlerle ve onların geleceğiyle ilgili ne problemim olabilir ki? Ne kadar güzel, faydalı bir şey var burada. Bu konuda biz daha fazla alan açmamız lazım. Bu kursu kapatacak kadar vicdansız değiliz. Biz, her zaman gençlerimizin yanındayız” dedi.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

CHP'de Şehitkamil'de meclis listesi belli oldu

ŞAHİNBEY AMPUTE ŞAMPİYON KADROYU KORUYOR

ŞAHİNBEY MİLLET KÜTÜPHANESİ HİZMETİNİZDE

BOZGEYİK'TEN HACİZ AÇIKLAMASI

"ŞAHİNBEY’İ GELECEĞE VATANDAŞLARIMIZLA BİRLİKTE TAŞIYACAĞIZ"

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

Mücahitler Mahallesi Sorunları

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

KENAN UYGUR'UN ACI GÜNÜ

Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

22 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler