SANKO Sanat Galerisi’nde karma sergi

Ressam Aysel Kul’un “Zamansız Anlar” ve Senem Çınarbaş’ın “Bir Avuç Ses” temalı sergileri, 13 Eylül 2024 Cuma günü saat 18.00’de SANKO Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak. Kul, portreleriyle zamanın ötesine geçerken; Çınarbaş, atık kauçuk malzemelerle toplumsal ve bireysel temaları işliyor.
Editör
Demo Admin
Yayın
12 Eylül 2024 10:49
Güncelleme
12 Eylül 2024 10:49


Ressam Aysel Kul’un “Zamansız Anlar” ve Senem Çınarbaş’ın “Bir Avuç Ses” temalı sergileri SANKO Sanat Galerisi’nde 13 Eylül 2024 Cuma günü sanatseverlerle buluşacak.

 

Aysel Kul, tual üzerine yağı boya tekniğiyle yaptığı 16 eserinin sergide yer alacağını belirterek, “Bu sergi farklı ruh halleri ve yaşanmışlıkları yansıtan portrelerden oluşuyor. Yaptığım portreler, geçmiş, an ve gelecekteki varoluşlarını aynı anda hissettiriyor ve bize deneyimlerin evrenselliğini anlatıyor” dedi.

 

 Senem Çınarbaş ise atık kauçuk malzemelerle çalıştığını ifade ederek hayata, topluma ve kadına dair söylemek istediklerini "Bir avuç ses" adlı sergide yer alan 13 eseriyle dile getirdiğini söyledi.  

 

Aysel Kul’un “Zamansız Anlar” ve Senem Çınarbaş’ın “Bir Avuç Ses” temalı sergileri, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi’nde 13 Eylül 2024 Cuma günü saat 18.00’de açılacak.

 

AYSEL KUL

 

Trabzon doğumlu sanatçı, Marmara Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra uzun süre kendi alanında çalıştı. İlkokul yıllarında başlayan sanata olan ilgi ve sevgisi ağır basarak başarılı yöneticilik kariyerinden vazgeçti.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Büyükşehir’den taraftarlara müjde

CHP'de Şehitkamil'de meclis listesi belli oldu

GAZİANTEP FK'DA İKİ İSİM ÖN PLANDA

SANKO Sanat Galerisi’nde karma sergi

BAŞKAN FADILOĞLU, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

Mücahitler Mahallesi Sorunları

AHMET HİLLEZ YAZDI... FATMA ŞAHİN FATURAYI ORC’YE KESMELİ

KENAN UYGUR'UN ACI GÜNÜ

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

22 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler