HÜSEYİN KOÇARSLAN YAZDI... BAŞLARKEN

Hüseyin Koçarslan'ın köşe yazısı...
Editör
Demo Admin
Yayın
30 Ocak 2024 13:40
Güncelleme
30 Ocak 2024 13:50


Sevgili dostlar bundan böyle sevgili dostum Aydın Akyürek’in Genel Koordinatörlüğünü yaptığı AHD Haber sitesine yazılarıma başlıyorum. Aydın kardeşim gerçekten çok değer verdiğim bir isim. Kendisiyle Şehitkamil Belediyesi’nde de mesaimizi olmuştu. Yani yakından tanıyan birisiyim. İlk yazımda ebenim gözümde Aydın Akyürek’i kısaca anlatmak istedim.

Aydın AKYÜREK ve Olaylara Bakış Tarzı

Olaylara bakış tarzımız kişiden kişiye değişkenlik gösterir, herkesin bir anlama ve yorumlama şekli vardır, yeter yürekler bir, gönüller şen olsun insanları mutlu eder.

Aydın AKYÜREK uzun yıllardan tanıdığım, bunun da ötesinde uzun iş arkadaşlığımız olup yıllardan beri dostluğumuz devam etmektedir. Aydın Akyürek   benim gözümde işini her koşulda dört dörtlük yapan, çok dikkatli, en  ufak ayrıntıyı gözden kaçırmayan ve her şeyi en ayrıntısına kadar inceleyen çok ciddi bir yapısı vardır.

Aydın beyin insanları koşulsuz bir şekilde ve kucaklayan bir yapısı vardır, bu da başarılı olmasında en önemli bir ayrıntıdır.

Aydın AKYÜREK temelden gazeteci ve daha önemlisi şair ruhlu, çok güzel ve anlamlı şiirler yazan birisidir.

Aydın AKYÜREK'in kaleminin çok iyi olduğunu ve buna bağlı olarak da yorumunun son derece keskin ve iyi olduğunu, gazeteciliği hakkıyla yaptığını anlatan   önemli bir gazetecinin sözleriydi bu yani kısaca doğru ve iyi olanı anlatmaya çalıştım.

NİFAK VE NİFAK'IN TOPLUMA ZARARLARI

Bir toplumun ayakta durması için toplumda sevginin hakim olması gereklidir. Sevgi var oldukça toplum daha canlı ve diri olur. Toplumun bütün olumsuzluklara tek yürek olması nifak'ın yer bulmasına engel olacaktır.

Kişinin kâfir olduğunu gizleyerek mümin gibi görünmesine nifak denir.

Böyle bir yanlış kötü tutum içinde olana ise münafık denir.Münafıklar,  kalbiyle inkar ettikleri halde 

Söz ve davranışlarıyla mümin gibi gözüktükleri için toplum içinde kargaşaya ve fitneye sebebiyet verirler.Münafıklar, Allah'ı ve inananları aldatmaya çalışırlar. Esasında farkına varmada kendilerini aldatırlar.Çünkü onlar iki yüzlü olmaları kendi elleriyle kendilerini tehlikeyle atarlar, hem dünyalarını hem de ahiretlerini zindana çevirirler. Kalplerinde hastalık bulunan münafıklar,müminler karşı kin ve nefret beslerlerler.Dünyalık bir menfaat gördüklerinde hemen müminlerin tarafına geçerler.Bunu y

aparken de Islam' ı fini değerleri istismar etmekten çekinmezler.Ancak menfaatlerine ters bir durumla karşı karşıya kaldıklarında ya da nefislerine hoş gelmeyen bir şeyle karşılaştıklarında müminleri hemen terk ederler.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

BOZGEYİK'TEN HACİZ AÇIKLAMASI

Ticaret Bakanlığı'ndan ceza yağdı

Kalbi duran KOAH hastası ANKA’da yaşama bağlandı

Gaziantep Büyükşehir'de şok ayrılık

Gaziantep sınırındaki ‘Kırk Haremiler'e kim dur diyecek!

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

Mücahitler Mahallesi Sorunları

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

SPOR DOSTU ÇEKER, ŞAMPİYONLARI ÖDÜLLENDİRDİ

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

23 Eylül 2024 Pazartesi Günü Nöbetçi Eczaneler