KULAKSIZ: HALKLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

İYİ Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız, halka sormadan ‘Ben yaptım oldu’’ anlayışla yapılan hizmetlerin toplumu mutlu etmediğini belirterek, ‘’Göreve geldiğimizde halkımızın düşüncelerini almadan hiçbir proje hayata geçirilmeyecektir’’ dedi.
Editör
Demo Admin
Yayın
6 Mart 2024 13:18
Güncelleme
6 Mart 2024 14:02


İYİ Parti Şahinbey Belediye Başkan Adayı Işıl Arı Kulaksız, halka sormadan ‘Ben yaptım oldu’’ anlayışla yapılan hizmetlerin toplumu mutlu etmediğini belirterek, ‘’Göreve geldiğimizde halkımızın düşüncelerini almadan hiçbir proje hayata geçirilmeyecektir’’ dedi. 

‘’SÖZDE DEĞİL ÖZDE HİZMETKAR OLACAĞIZ’’

Belediye başkanının halkın parası ile halka hizmet ettiğini unutmaması gerektiğine dikkat çeken Kulaksız, ‘’Seçmen maalesef seçimden seçime hatırlanıyor. Çarşı pazarda geziyoruz. İnsanlar başkanlara ulaşamamaktan şikayetçi. Biz bu anlayışı değiştireceğiz. Halka hizmetkar olacağız derken, bu cümlenin içini dolduracağız. Kapımız randevusuz bir şekilde halkımıza açık olacak. Hem hizmetkarım deyip, hem de vatandaşı kapıda bekletmek  büyük bir çelişkidir’’ dedi. 

‘’HİZMETLERİ ANLATACAĞIZ, KENDİMİZİ DEĞİL’’

Mevcut başkanların açık hava reklam alanlarında boy boy resimleri olduğunu ve hizmetlerden çok başkanların öne çıktığını gözlemlediklerini ifade eden Kulaksız, ‘’Halkın parasını kendi reklamımız için harcamayacağız. Hiçbir proje duyurusunda resmim olmayacaktır. Halkın parası ile hizmet yapıyorsanız sizin resminizin orada ne işi var. Cebinizden yapıyorsanız kendi resminizi koyun. Bu anlayışa vatandaşlar ciddi şekilde tepkili.’’ Diye konuştu. 

ŞAHİNBEY’E KATILIMCI ANLAYIŞ HAKİM OLACAK

Göreve geldiklerinde çocuk, gençlik, kadın ve ihtiyar heyeti meclisleri kuracaklarını belirten Kulaksız şunları söyledi: ‘’Bu kentte yaşayan tüm kesimleri mutlu edebilecek bir katılımcı anlayışı inşa edeceğiz. Bunun sözünü veriyoruz. Halkla birlikte yöneteceğiz. Şu ana kadar yaptığımız tüm ziyaretlerde halk değişim istiyor. Bu değişimde en güçlü alternatifte İYİ Parti’dir. Güçlü kadromuz ve akılcı projelerimizle Şahinbey gerçekten yaşanabilir ve tüm kesimlerin yüzünün güldüğü bir ilçe olacaktır.’’

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

CHP'de Şehitkamil'de meclis listesi belli oldu

YKS başvurularında 26 Şubat son gün

Timsal Karabekir'den Duygusal Ziyaret

Ticaret Bakanlığı'ndan ceza yağdı

EMEP Milletvekili Sevda Karaca’dan sert eleştiriler

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

Mücahitler Mahallesi Sorunları

KENAN UYGUR'UN ACI GÜNÜ

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

22 Eylül 2024 Pazar Günü Nöbetçi Eczaneler