GSO İLE MEXT TEKNOLOJİ MERKEZİ ARASINDA İŞ BİRLİĞİ PROTOKOLÜ

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası (MESS) Teknoloji Merkezi “MEXT” Yönetici Direktörü Efe Erdem ve beraberindeki heyet Gaziantep Sanayi Odası’nı (GSO) ziyaret etti. Ziyarette, iki kurum arasında iş birliği protokolü de imzalandı.
Editör
Demo Admin
Yayın
14 Aralık 2023 16:49
Güncelleme
14 Aralık 2023 16:49


GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi ve yönetim kurulu ile bir araya gelen MEXT Yönetici Direktörü Efe Erdem, Satış & Ekosistem Direktörü Barış Arıkan, Proje Yönetimi Direktörü Hande Bayrak ve Dijital Dönüşüm Lideri Ömer Cinpir MEXT’in Türk sanayisinin dönüşümü için yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Ziyarette, Gaziantep Sanayi Odası ile MEXT Teknoloji Merkezi arasında yapılabilecek muhtemel iş birlikleri görüşülerek değerlendirmelerde bulunuldu.

GSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları E. Ferhan Sağım, Başar Küçükparmak, Yönetim Kurulu Üyeleri ve firma temsilcilerinden oluşan heyetin Ekim ayında, dünyanın en büyük dijital dönüşüm ve yetkinlik gelişim merkezi MEXT Teknoloji Merkezi’ni ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde incelediğini kaydeden Başkan Ünverdi, ziyaret için teşekkür etti.

Protokolle MEXT hizmetlerinin Gaziantep Sanayi Odası'nın ekosisteminde yer alan tüm kurum ve kuruluşlara yaygınlaştırılması, bununla birlikte Gaziantep Model Fabrika yalın hizmetlerinin de MEXT ekosisteminde yer alan tüm kurum ve kuruluşlara anlatılması ve Gaziantep Model Fabrika’nın yetkinliklerinin arttırılmasının amaçlandığını ifade eden Ünverdi, “İşbirliğimiz her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun, çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

MEXT Yönetici Direktörü Efe Erdem de ev sahipliklerinden dolayı Başkan Ünverdi ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, MEXT Teknoloji Merkezi’nin dijital ve yeşil dönüşümde verdiği hizmetlerle Gaziantep sanayisinin dönüşümü için ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

CHP’li Öztürkmen’den seçimlerde "çıkmayan parmak boyası kullanılması" önerisi

“ÇİMENTO ZAMMI SADECE SEKTÖRÜN DEĞİL, VATANDAŞINDA BELİNİ BÜKTÜ”

BAŞKAN FADILOĞLU, DEPREMZEDELERİ ZİYARET ETTİ

Gaziantep Büyükşehir'de şok ayrılık

“Medical Point Gaziantep Hastanesi Karaciğer Nakli Bilgilendirme Toplantısı Düzenledi !”

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

AHMET HİLLEZ YAZDI... FATMA ŞAHİN FATURAYI ORC’YE KESMELİ

Mücahitler Mahallesi Sorunları

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

Gaziantep'e Gaziantepspor müjdesi! Ne zaman sahalara dönüyor?

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

21 Eylül 2024 Cumartesi Günü Nöbetçi Eczaneler