CHP MİLLETVEKİLİ MERİÇ, GENEL MERKEZE SESLENDİ

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, CHP Gaziantep teşkilatınının 4 Şubat’ta yapılacak ön seçimde rahatsız olduğu konuları parti genel merkezine iletti. Meriç, ‘’Genel Merkezin Gaziantep'te meclis üyelerinin kayıtlı üyelerle yapılacak olan ön seçimle belirlenmesi kararının tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.’’ Dedi.
Editör
Demo Admin
Yayın
27 Ocak 2024 15:08
Güncelleme
27 Ocak 2024 15:11


CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, CHP Gaziantep teşkilatınının 4 Şubat’ta yapılacak ön seçimde rahatsız olduğu konuları parti genel merkezine iletti. Meriç, ‘’Genel Merkezin Gaziantep'te meclis üyelerinin kayıtlı üyelerle yapılacak olan ön seçimle belirlenmesi kararının tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor.’’ Dedi.

GAZİANTEP ÖRGÜTÜ TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP), 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi Meclis üyesi adaylarının il ve ilçe delegelerinin katılımıyla önseçimle belirlenmesi kararının alınması ve 4 Şubat’ta yapılacağının açıklanması parti örgütü tarafından tepkiyle karşılandı. Genel Merkez’in, ön seçime yaklaşık 1 hafta kala kayıtlı üyelerin katılımı ile yapılması kararı alması, sahada çalışmalarını sürdüren Meclis üyesi aday adayları ve İl ve ilçe yönetimlerinin tepkisine neden oldu. 

MERİÇ GENEL MERKEZE TEŞKİLATIN TALEBİNİ İLETTİ

CHP Gaziantep Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep’te gösterilen tepkiyi genel merkeze ileterek, kararın yeniden gözden geçirilmesi gerektiği önerisinde bulundu. Meriç, ‘’31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesi Gaziantep teşkilatımız meclis üyelerini belirlemek için bir ön seçim yapacak. Bu önemli göreve aday olan tüm partili arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Bu süreçte pparti örgütünde bazı rahatsızlıklar var.  Gerek il gerekse ilçe teşkilatlarımızdan konuyla ilgili çok sayıda telefon aldım. Birebir görüşmelerimizde de bu konudaki rahatsızlıklar gündeme getiriliyor. Bu konu tekrar gündeme alınmalıdır’’dedi.

TEPKİLERE KAYITSIZ KALMADI

Gaziantep teşkilatından kendisine iletilen soruna kayıtsız kalmayan Meriç, Ankara genel merkezde bazı girişimlerde bulundu.  Kayıtlı üyelerin katılımı ile yapılacak ön seçimin daha demokratik olacağını ancak bu kararın geç alınmasının sahada çalışma yapan adaylarda rahatsızlık oluşturduğunu ifade eden Meriç, ‘’İl ve ilçe örgütlerimiz ile meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımıza ön seçimin delegelerimizin katılımı ile yapılacağı bildirilmişti. Adayları ise sahada çalışmalara başladılar.  Kararın ön seçime 1 hafta kala değiştirilmesi ciddi bir rahatsızlık oluşturdu. Konuyu genel merkez ile konuştuk ve takip ediyorum’’ diye konuştu.

Bir Yorum Bırakın

Popüler Yazılar

Kalbi duran KOAH hastası ANKA’da yaşama bağlandı

GÖZ HASTALIKLARI UZMANI PROF. DR. GÜLER ve DOÇ. DR. BİLGİN HATEM’DE

SANKO'dan deprem bölgesine 5 bin tablet jesti

Altın fiyatlarında son durum...

Gaziantep siyaseti kızışıyor

GAZİANTEP’E YÜKSEK HIZLI TREN MÜJDESİ!

Mücahitler Mahallesi Sorunları

SANKO ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ ORGAN NAKİL MERKEZİ

KENAN UYGUR'UN ACI GÜNÜ

İnşaat sektörü şokta...Gaziantep’te Beton Ve Çimentoya Zam Geldi

Altın fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel altın fiyatları

AYDIN AKYÜREK YAZDI... ADAYLIK SÜRECİNİ NASIL OKUDUM?

DOLAR VE EURO NE KADAR OLDU?

Volkan Grup filosunu güçlendirdi

Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Osman Barut Medical Point Gaziantep'te

Nöbetçi Eczaneler

24 Eylül 2024 Salı Günü Nöbetçi Eczaneler